Vidite prvi

ITF TURNIR

Incident na teniskom meču: Srpskom igraču reketom izbio zube

Autor:Prvi.tv
Objava:17.3.2017. 15:42
Incident na teniskom meču: Srpskom igraču reketom izbio zube
Učitavanje medija preglednika ...

Nevjerojatna vijest dolazi ITF turnira iz talijanskog Sondrija. Tamo je švedski tenisač Patrick Rosenholm reketom izbio zube srpskom igraču Iliji Vučiću.

Strašan incident dolazi s Apeningog polotoka, a svijet tenisa je doslovce u šoku. Talijanski igrač Luca Pancaldi breaknuo je u trećem setu Rosenholma koji je od bijesa bacio reket prema ceradi koja je odvajala dva teniska terena, prenosi tportal

No tamo se nalazio 26-godišnji srpski tenisač Vučić, koji je čekao na svoj meč parova, njega je reket pogodio te je ostao bez dva zuba i bio je hitno prevezen u bolnicu.

'Nisam mogao vjerovati. Pomogli su mi u bolnici, bilo je jako bolno. Od siline udarca izbio mi je dva zuba. Čak je i treći zub na putu da ispadne. Želio sam odmah kući, ali nisam bio u stanju. Čim stignem doma moram hitno kod kirurga, jer me vjerojatno čeka operacija', rekao je Vučić za Kurir.

Što se tiče Rosenholma, on je bio istog trenutka diskvalificiran, također mu je zabranjen nastup u parovima, nije dobio novčanu nagradu s toga turnira koja mu je pripadala te je još kažnjen s 500 dolara.

Komentari
Broj komentara:0