Vidite prvi

MEDIĆ IMA NEŠTO DRUGAČIJI SASTAV

Zrinjski započeo pripreme: Plemići u novoj sezoni na tri fronta

Autor:T.R.
Objava:2.8.2017. 12:53
Zrinjski započeo pripreme: Plemići u novoj sezoni na tri fronta
Učitavanje medija preglednika ...
Pripreme

Osvajač rukometnog Kupa BiH, mostarski Zrinjski započeo je pripreme za novu sezonu. Rukometni Plemići će u sezonu 2017/18 ući u nešto promjenjenom sastavu u odnosu na prijašnju sezonu.

Dva igrača su napustila mostarski klub, a to su Damjan Šarac i Matej Sarajlić, no momčad Zdravka Medića su pojačala tri nova igrača.

Kadetski hrvatski reprezentativac i desno krilo Dario Raguž, crnogorski vratar Goran Anđelić te desni vanjski Martino Kordić Pinda, ali i nekoliko igrača iz Škole rukometa od sljedeće sezone nosit će dres s lentom.

Vodstvo kluba i stručni stožer također je ostao na okupu, samo je Mario Sesar napustio Upravni odbor kluba.

Plemići su dobili i novu opremu od starog sponzora GBT-a.

Što se samih priprema tiče, Zrinjski će prvih pet dana odraditi u Mostaru, a kasnije se sele na Blidinje, te će po potrebi odlaziti u Posušje u dvoranu.

Trener Medić na početku priprema ne može računati na dvojicu kadetskih reprezentativaca  Filipa Vistoropa i Daria Raguža koji imaju reprezentativne obveze.

Vrijedi istaknuti kako je s momčadi na pripremama, kao i prošle sezone, kondicijski trener Ivan Šprlje.

HMRK Zrinjski će od nove sezone igrati na tri fronta Premijer ligu, Kup BiH, te Europu. U trećem kolu EHF Challenge Cupa, Plemići će protiv gruzijskog Batumija obje utakmice igrati na domaćem parketu.

Trener Medić je istaknuo kako su bolja momčad od Gruzijaca i kako se nada prolasku dalje. U domaćem prvenstvu, žao mu je što nema playoffa, ali im je cilj svakako ostvariti što bolji plasman, po mogućnosti među prve četiri ekipe.

Komentari
Broj komentara:0