Vidite prvi

pogledajte video u tekstu

(FOTO) Održana press konferencija HMRK Zrinjski

Autor:Prvi.tv
Objava:8.9.2017. 13:01
(FOTO) Održana press konferencija HMRK Zrinjski
Učitavanje medija preglednika ...
Foto 06Foto 05Foto 04Foto 03Foto 02Foto 01

Završetak priprema, početak i očekivanja u novoj sezoni  Premijer lige, predstavljanje novih igrača i sudjelovanje u Challenge cupu, teme su press konferencije koju je organizirao HMRK Zrinjski. Pripremni proces za novu sezonu započeo je na Blidinju. Nakon toga, Plemići su se vratili u Mostar, i trenutno su u fazi odigravanja prijateljskih utakmica.

U novu sezonu, Zrinjski ulazi i s određenim promjenama u igračkom kadru. Klub su napustili Damjan Šarac i Matej Sarajlić, a kao pojačanja dovedeni su desno krilo Dario Raguž, desni bek Martino Kordić i vratar Goran Anđelić.

Uprava HMRK Zrinjski produžila je i ugovor s kapetanom momčadi, Bernardom Mandarićem. Njegovo iskustvo sasvim je sigurno bilo od velike važnosti u protekloj sezoni, koja ostaje upamćena po prvom trofeju u povijesti kluba, a to je titula osvajača Kupa BiH. Ove godine, rukometna Premijer liga će se igrati u drukčijem formatu u odnosu na prethodnu. Ukupan broj momčadi je 13, a završnog play-offa, odnosno Lige za prvaka i Lige za opstanak neće biti.

Kada je u pitanju nastup u Challenge Cup-u, Zrinjski će odmjeriti snage s gruzijskom močadi BSB Batumi.

Na samom kraju press konferencije, potpisan je i ugovor između škole rukometa HMRK Zrinjski i tvrtke Sophico. Naime,Sophico je razvio aplikaciju koja je pomogla razvijanju interakcije između trenera, igrača i roditelja. Također, predstavljen je i novi dres Plemića za sezonu 2017/2018.

Komentari
Broj komentara:0