Vidite prvi

PRIPRME ZRINJSKOG U PUNOM JEKU

Filip Garmaz: "Unatoč hladnoći ulazimo u nastavak sezone u punoj spremi!"

Autor:T.R.
Objava:11.1.2017. 11:58
Filip Garmaz: Unatoč hladnoći ulazimo u nastavak sezone u punoj spremi!
Učitavanje medija preglednika ...

Pripreme rukometaša Zrinjskog u punom su jeku. Nakon kratke blagdanske pauze, Plemići su se vratili treninzima kako bi nastavak sezone dočekali u punoj spremi.

Mostarci su trenutno na trećoj poziciji, poziciji koja vodi u play-off, a prva utakmica u nastavku sezone je s vodećom Vogošćom u Mostaru.

„S pripremama smo počeli 4. siječnja i treniramo dva puta dnevno u dvorani na Bijelom Brijegu. Iako je dosta hladno, momci bez problema izvršavaju sve trenerove zadatke i siguran sam kako ćemo spremni ući u nastavak sezone. Momčad je ostala ista s tim da smo doveli i pojačanje na vratarskoj poziciji, a to je Željko Kozina iz Čapljine. Ono što nas posebno veseli jeste povratak dvojice ozlijeđenih igrača Vedrana Delića i Damira Džebe koji su se vratili treninzima. Za nastavak prvenstva jedino je upitan kapetan Bernard Mandarić koji ima ozljedu trbušnog zida i još ne znamo hoće li na operaciju. U pripremama smo planirali odraditi dvije utakmice s Izviđačem 15. i 21. siječnja, samo još ne znamo hoće li se odigrati u Mostaru ili Ljubuškom. Još smo planirali odigrati utakmicu sa Splitom i Metkovićem, sve u svemu 4-5 pripremnih utakmica.", rekao je za Prvi.tv glavni tajnik HMRK Zrinjski Filip Garmaz, te se osvrnuo na glavne rivale za treće mjesto:

„Za razliku od nas koji smo ostali s najjačim igračima, naši konkurenti za treće mjesto će u nastavak sezone ući nešto oslabljeni. Tu mislim na RK Bosnu i RK Derventu. Derventa je ostala bez dva jako dobra igrača, a iz Bosne je također lijevi bek otišao u Vogošću, koja se pojačala u odnosu na jesenji dio sezone. Zato smatram kako imamo realne šanse u borbi za treće mjesto, jer smo po igračkom kadru bolji od navedenih rivala."

Garmaz je istakao i kako je od velike važnosti u stopostotnoj spremi ući u proljetni dio, jer, baš kao i u prvom dijelu sezone, Zrinjskog očekuje paklen raspored. Prva utakmica je u subotu 4. veljače u Mostaru, protiv Vogošće, a nakon toga gostuju u Banja Luci kod Borca, te Maglaj i Derventa dolaze na Bijeli Brijeg.

Za kraj našeg razgovora, Filip Garmaz je pozvao sve navijače da dođu podržati rukometne Plemiće u njihovoj prvoj utakmici u 2017. godini protiv vodeće momčadi prvenstva.

„Nadam se kako će navijači prepoznati važnost ove utakmice i doći u što većem broju. S njima smo igrali u prvoj utakmici u sezoni u Vogošći i uzeli smo im bod što je bilo veliko iznenađenje. Smatram kako uz pomoć naših navijača, u fer i korektnom navijanju, možemo u Mostaru uzeti i sva tri boda."

Komentari
Broj komentara:0