Vidite prvi

POČINJE SP U RUKOMETU

Cindrić: 'Moramo se čuvati kontre i polukontre Islanđana'

Autor:Prvi.tv
Objava:10.1.2019. 17:16
Cindrić: 'Moramo se čuvati kontre i polukontre Islanđana'
Učitavanje medija preglednika ...

"Island je vrlo nezgodan protivnik, a pogotovu stoga jer nam dolazi u prvoj utakmici turnira", kazao je u Munchenu uoči početka Svjetskog rukometnog prvenstva hrvatski rukometaš Luka Cindrić. 

Hrvatska u petak u prvoj utakmici skupine B u Olimpijskoj dvorani u Munchenu igraju s Islandom, a potom slijede dvoboji s Japanom, Makedonijom, Bahreinom i Španjolskom. 

"Nezgodan protivnik, a tek je početak turnira. Islanđani su ostali bez lijevog braniča Sigurdssona, koji je jedan od njihovih najboljih i najiskusnijih grača i to je dosta veliki hendikep za njih. Palmarsson je njihov glavni igrač i sigurno će nam zadavati probleme, a moramo obratiti pozornost i na njihove kontre i polukontre zbog kojih ćemo se morati brzo vraćati u obranu", kazao je Cindrić, igrač poljskog Kielcea, od kojeg se na ovom prvenstvu jako puno očekuje.  

Hrvatska je uoči prvenstva u prijateljskim dvobojima u Poreču pobijedila Crnu Goru i Italiju, ali je u obje utakmice imala loš ulazak u susret. 

"Prijateljske utakmice su iza nas, ali sada nas čekaju potpuno drugačije utakmice. Nije nas izbornik upozoravao na te slabe početke protiv Crne Gore i Italije, mislim da smo mi dovoljno iskusni  da to ispravimo. Postoji dobra energija u ekipi i jedva čekamo da počne", zaključio je Cindrić, koji je pozvao sve navijače da im pomognu:

"Dosta Hrvata živi u Muenchenu i već je bilo dosta upita za karte. Trebat će nam pomoć s tribina". 

Komentari
Broj komentara:0