Vidite prvi

Alilović je dao Stepančiću svoju nagradu za najboljeg igrača

Autor:Prvi.tv
Objava:13.1.2018. 16:46
Alilović je dao Stepančiću svoju nagradu za najboljeg igrača
Učitavanje medija preglednika ...

UPISAO je pet obrana, uz dvije vrhunske intervencije kada je utrčavao s klupe i spašavao sigurne golove Srbije. Mirka Alilovića, velikog emotivca, Lino Červar nagovorio je na povratak u reprezentaciju nakon teškog razdoblja.

Sinoć je dobio nagradu za igrača utakmice, koju je odmah predao Luki Stepančiću, svom suigraču.

"On je to apsolutno zaslužio. Odigrao je čudo, ne razumijem zašto ne dobiva više šanse u PSG-u. Sjajan igrač, sjajan...", rekao nam je Mirko.

Stepančić je bio oduševljen atmosferom u Spaladium Areni.

"Ovaj rezultat bio je plod naše igre. Taktički smo se dogovorili i do kraja smo to izrealizirali i nije bilo srljanja. Prvih 15 minuta kao da nisam imao noge. Nikada nisam igrao u ovakvoj atmosferi, svaka čast navijačima. Bili su svih 60 minuta uz nas. I oni su se vjerojatno zaželjeli rukometa u svom gradu nakon toliko godina", rekao je jedan od junaka velike pobjede protiv Srbije 32:22.

 I njega brine Duvnjakova ozljeda

"Uvijek se baš u zadnjim trenucima dogodi neka ozljeda. Koliko sam uspio razumjeti Duvnjaka, kaže da je grč, i sada se nadamo da je to istina i da će se brzo sanirati ozljeda", rekao je Stepančić i dodao:

"Fizički mislim da se nismo puno potrošili, ali za psihičko stanje nisam siguran. Još je puno toga pred nama i da se jesmo potrošili, to nitko od nas neće reći."

Mirko Alilović imao je šest obrana, neke ključne na samom otvaranju utakmice kad nismo dopustili Srbiji da izjednači ili čak povede.

"Čvrsta obrana i golovi iz kontre danas su glavni recept u rukometu. Danas svi igraju dobro šest na šest obranu pa je protiv bilo koga teško zabiti na postavljenu obranu tako da treba koristiti svaku šansu za pogotkom", rekao je hrvatski golman.

Komentari
Broj komentara:0