Vidite prvi

ČLANOVI KK 'EAGLES SCM'

Zlatni Matej Lebo i Marija Širić ušli u reprezentaciju Hrvatske

Autor:T.R.
Objava:20.3.2017. 11:19
Zlatni Matej Lebo i Marija Širić ušli u reprezentaciju Hrvatske
Učitavanje medija preglednika ...

Članovi mostarskog Kickboxing kluba 'Eagles SCM', Matej Lebo i Marija Širić osvojili su zlatne medalje na Prvenstvu Hrvatske koje se održavalo u Kostreni kraj Rijeke.

„U zadnji trenutak smo i otišli na ovo prvenstvo, no mogu reći kako smo se i malo duže spremali. Trebalo je ići više članova iz kluba, ali na kraju smo otišli samo Marija i ja. Bilo je oko 300 natjecatelja i stvarno jedan jak turnir", rekao je Matej Lebo za Prvi.tv, te nastavio:

„Odradio sam tri borbe s tim da sam u finalu pobijedio nakon prve runde. Protivnička trenerica je prekinula borbu jer je smatrala kako njezin borac ne može nastaviti. Marija Širić je također bila odlična. Na ovom turniru je upisala tek svoju drugu borbu, a eto u Mostar se vratila sa zlatom."

Matej Lebo i Marija Širić ovim dobrim nastupima ušli su u reprezentaciju Hrvatske i tako će imati priliku nastupiti na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu koje se održava u Mađarskoj (Budimpešta) u 11. mjesecu.

Na kraju se Matej zahvalio Studentskom zboru i Studentskom centru u Mostaru, kao i Che pubu na ukazanoj financiskoj pomoći bez koje, kako kaže, ne bi bio moguć ovaj nastup na Prvenstvu Hrvatske.

Komentari
Broj komentara:0