Vidite prvi

Športski savez Grada Širokog Brijega

Proglašeni najuspješniji sportaši Širokog Brijega u 2017.

Autor:Prvi.tv
Objava:13.2.2018. 9:59
Proglašeni najuspješniji sportaši Širokog Brijega u 2017.
Učitavanje medija preglednika ...

U organizaciji Športskog saveza Grada Širokog Brijega, u ponedjeljak navečer u tom je gradu održan  tradicionalni izbor najuspješnijih sportaša, sportašica i momčadi Grada Širokog Brijega za 2017. godinu.

Prije same svečanosti, nazočnima su se obratili predsjednik Športskog saveza Grada Širokog Brijega Ivan Zeljko i gradonačelnik tog grada Miro Kraljevć.

Po izboru Saveza, za najbolje sportaše Širokog Brijega u 2017. godini proglašeni su Ivan Kvesić i Anđela Soldo.

Ivan Kvesić aktualni je osvajač bronce (ekipno sa EP Izmir –Turska) te jedini Hrvat koji je u protekloj godini osvojio zlato na turniru Premier lige Dubai. Također, aktualni je prvak Hrvatske u kategoriji – 84 KG.

Trenutačno živi u Zagrebu, a član je karate kluba "Hercegovina – Zagreb" koji je ujedno najuspješniji klub u Hrvatskoj i šire.

Anđela Soldo članica je Karate kluba Široki, a u protekloj je godini na Državnom prvenstvu BiH postala državna prvakinja  u seniorskoj kategoriji bez izgubljenog poena.

Na državnom prvenstvu BiH za mlađe seniore U-21 osvojila je drugo mjesto i srebrenu medalju. Na Balkanskom prvenstvu održanom u Herceg Novom (Crna Gora) u pojedinačnoj konkurenciji također je osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju.

Svojim je rezultatima osigurala nastup na Europskom karate prvenstvu u Sočiju.

Nagradu za najbolju momčad osvojio je Nogometni klub Široki Brijeg, dok su posebna priznanja za dugogodišnji izniman doprinos u razvoju i promicanju širokobriješkog športa dobili Zdravko Leko i prof.dr. Mladen Kvesić.

Komentari
Broj komentara:0