Vidite prvi

ADAM JOHNSON

Pakao u zatvoru: Svi ga žele pretući i pjevaju mu da je silovatelj

Autor:Prvi.tv
Objava:4.9.2017. 13:23
Pakao u zatvoru: Svi ga žele pretući i pjevaju mu da je silovatelj
Učitavanje medija preglednika ...

Bivši engleski nogometaš Adam Johnson (29) osuđen je na šest godina zatvora zbog seksualnog čina sa tada 15-godišnjom djevojčicom.

Nekadašnji igrač Sunderlanda i Manchester Cityja tijekom suđenja priznao je kako je poljubio djevojku u automobilu koncem siječnja 2015. godine, te da joj je slao poruke. Sud je ustvrdio kako se dogodilo i više od toga, pa je Adam završio iza rešetaka.

Tamo mu niti malo nije ugodno. Engleski Mirror piše kako Johnson svaki dan plače jer mu ostali zatvorenici skandiraju kroz navijačke pjesme da je silovatelj.

Pri svakom napuštanju ćelije, krene glasna pjesma koja baci u depresiju bivšeg nogometaša. Nigdje se ne može kretati bez pratnje čuvara jer ga neki žele i fizički napasti. 

- Svi zatvorenici pjevaju zajedno i viču mu da je silovatelj - pišu Englezi.

Sve se pogoršalo u travnju ove godine. Naime, Adam je snimljen u zatvoru kako priča s ostalim zatvorenicima.

- Za šest godina koliko sam dobio, volio bih da sam je silovao. Ma, nisam ga ni izvadio - odgovorio je Johnson na pitanja svojih 'kolega' u zatvoru.

Johnson smatra kako je dobio dugu zatvorsku kaznu samo zato jer je poznata osoba. 

Tvrdi kako nije imao seksualne odnose s djevojčicom, ali da ju je zavodio. Nedugo nakon skandala otjerali su ga iz kluba, a ostavila ga je i zaručnica. 

-  Ako zavedeš neku curu u izlasku, a ujutro se toga ne sjećaš, odmah se pojavi priča o silovanju. To ribe rade. I mene su tužili, jer sam slavan. Čovječe, pa neki su imali seks s 12-godišnjakinjama i za to su dobivali po 12 mjeseci - požalio se ne znajući da se sve snima. 

Komentari
Broj komentara:0