Vidite prvi

kraj karijere

Od ovog udarca napukla mu je lubanja: Mora završiti karijeru!

Autor:Prvi.tv
Objava:13.2.2018. 18:49
Od ovog udarca napukla mu je lubanja: Mora završiti karijeru!
Učitavanje medija preglednika ...

Engleski veznjak Ryan Mason (26) odlučio je završiti profesionalnu nogometnu karijeru nakon što se niti godinu dana poslije teške ozljede nije uspio oporaviti.

Na utakmici njegovog Hull Cityja i Chelseaja 22. siječnja 2017. Ryan je stradao u duelu sa kapetanom 'bluesa' Garyjem Cahillom.

Bio je to vrlo snažan udarac glavom o glavu gdje je Masonu napukla lubanja. 

- Mogu potvrditi da prestajem s igranjem profesionalnog nogometa nakon liječničkih preporuka. Radio sam neumorno kako bih se vratio na travnjake, ali nakon svega što su mi liječnici rekli, nisam imao druge opcije nego se povući. U suprotnom, otvorio bi se rizik zbog prirode moje ozljede - rekao je Ryan.

Povratak je planirao u listopadu ove godine uz stav da je mentalno skroz spreman.

- Fizički sam skroz u redu, ali moja lubanja treba još vremena, rana od operacije nije skroz zarasla - pričao je nekoliko mjeseci ranije.

Nakon što je doživio tešku ozljedu dugo se oporavljao prije prvog izlaska u javnost, a prije mjesec dana objavio je i fotografiju glave na Instagramu.

- Bilo je to kao mi je bomba pala na glavu. Sve se odvilo vrlo brzo, poslije nekoliko minuta bio sam na operaciji. To je bila moja bitka za preživljavanjem.

Komentari
Broj komentara:0