Vidite prvi

Čigra Open

Mostarski taekwondo klub Cro Star Mostar osvojio tri medalje

Autor:Prvi.tv
Objava:11.3.2018. 17:27
Mostarski taekwondo klub Cro Star Mostar osvojio tri medalje
Učitavanje medija preglednika ...

Mostarski taekwondo klub Cro Star Mostar, koji vodi trenerica Klaudia Marić, imao je još jedan uspješan vikend.

U subotu je jedna mala ekipa nastupila u Zagrebu na velikom međunarodnom taekwondo turniru Čigra Open, na kojem je sudjelovalo 800 natjecatelja, a turnir je ujedno bio i kriterijski, zbog čega je konkurencija bila baš jaka.

4 natjecatelja se izborilo za 3 medalje: zlato i 2 bronce.

Zlato je osvojio Matej Sesar, koji je u svim borbama pokazao nadmoć nad protivnicima. Ove godine je prešao u uzrast mlađih kadeta i odlično se snašao. U 2017. godini je bio proglašen i za najboljeg sportaša Cro Stara svog uzrasta.

Broncu su osvojili Viktoria Penavić i Filip Vidačak, koji su imali dobar nastup.

U Zagrebu je još nastupila i Jana Zubonja, koja se nažalost nije uspjela izboriti ovaj put za medalju, za razliku od prošlog vikenda, kad je osvojila srebro u Sloveniji.

Ekipu u Zagreb je vodila trenerica Klaudia Marić. U nedjelju se u Sarajevu u organizaciji Taekwondo Saveza BiH održalo polaganje za
crne pojaseve.

Iz mostarskog Cro Stara polaganju su pristupili Miran Đorđevski i Boris Knezović, koji su uspješno položili za crni pojas 3. dan.

Miran Đorđevski je inače trener u Cro Staru i jedan od najboljih sudaca u Taekwondo Savezu BiH, dok je Boris Knezović također trener u Cro Staru i voditelj Cro Star demo tima.

Komentari
Broj komentara:0