Vidite prvi

Kickboxing klub Eagles

Mostarski studentski KB Eagles SCM dobio državnog prvaka

Autor:Prvi.tv
Objava:16.4.2018. 10:09
Mostarski studentski KB Eagles SCM dobio državnog prvaka
Učitavanje medija preglednika ...

Novoosnovani kickboxing klub Eagles SCM ovog vikenda sudjelovao je na Državnom natjecanju na Palama i vratio se sa pet zlatnih, tri srebrene i pet brončanih medalja.

U disciplini kick light ispred studenata nastupio je  Mario Matuka koji je uvjerljivo porazio protivnika i postao državni prvak u seniorskoj konkurenciji.

Uz Matuku zlatne medalje osvojili su i Zdeslav Katavić, Toni Mamuša, Ivan Kuraja i Tea Papić. Na državnom prvenstvu BiH nastupilo je 236 boraca iz 60 klubova. "Eagles SCM" je uz vrhunske pojedinačne medalje bio i drugi najbolji klub na natjecanju.

Novi državni prvak Mario Matuka izvrstan je student Radiologije fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru a dolazi iz Novog Travnika.

Matuka je ujedno i trener kluba Eagles SCM a uz sve klupske i studentske obaveze, djelatnik je i Fitnes centra u Studentskom centru Mostar. 

Klub koji djeluje u sklopu Sportske udruge studenata broji 15 aktivnih boraca i 30 novih članova a svi oni su studenti mostarskog Sveučilišta i stanari Studentskog centra Mostar.

 

Komentari
Broj komentara:0