Vidite prvi

biciklizam

Lejla Tanović zbog ozljede propušta svjetski kup u Italiji

Autor:Prvi.tv
Objava:6.7.2018. 14:51
Lejla Tanović zbog ozljede propušta svjetski kup u Italiji
Učitavanje medija preglednika ...

- Desetorostruka državna prvakinja u biciklizmu i natjecateljica profesionalnog SMF tima Lejla Tanović doživjela je ozljedu na treningu radi koje će propustiti nastup na svjetskom kupu u italijanskom Val di Soleu.

Tanović je na jednom od treninga imala pad na biciklu u kojem je došlo do ozljede ligamenata na ramenu. Istu ozljedu doživjela je na utrci Balkanskog prvenstva 2014. godine, priopćeno je iz MTB reprezentacije BiH.

Najuspješnija bh. biciklistkinja trebala je nastupiti na utrci svjetskog kupa u Italiji koji se održava u nedjelju, međutim iz njenog tima su radi predostrožnosti odlučili da nastup na ovoj utrci izostane.

Proteklog vikenda Tanović je pokazala izuzetno dobru formu na maratonu održanom na Vlašiću na kojem je osvojila prvo mjesto u ženskoj kategoriji sa vremenom koji bi bio dovoljan za četvrto mjesto u muškoj konkurenciji.

- Nažalost, jedan od naših ciljeva za ovu sezonu morat ćemo propustiti. Nije riječ o pretjerano teškoj ozljedi i Lejla je već započela s rehabilitacijom, međutim moramo razmišljati o ostatku sezone gdje nas očekuju izuzetno bitna natjecanja- rekao je izbornik reprezentacije BiH Amar Njemčević.

 

 

Komentari
Broj komentara:0