Vidite prvi

TYSON FURY

Kralj cigana otkrio što će napraviti s velikom zaradom iz meča

Autor:Prvi.tv
Objava:27.11.2018. 10:53
Kralj cigana otkrio što će napraviti s velikom zaradom iz meča
Učitavanje medija preglednika ...

Tyson Fury otkrio je što namjerava napraviti s novcem koji će uprihoditi subotnjim mečem protiv Deontaya Wildera. Namjerava ga u cijelom iznosu donirati, tako što će izgraditi kuće beskućnicima, piše Fightsite.hr.

Nema sumnje kako će zarada Tysona Furya za nastup u subotnjem meču protiv Deontaya Wildera biti izražena u desecima milijuna dolara, neovisno o tome koliku njihov meč postigne gledanost. Tu je samo pitanje kolika će biti ukupna cifra, a sigurno je kako će biti impresivna. To je svota koja mnogima donosi slatke brige oko toga što će napraviti s njom, no ne i "Gipsy Kingu". On već zna gdje će taj novac otići.

"Svu zaradu iz ovog meča dati ću siromašnima i izgraditi ću kuće za beskućnike", rekao je Fury za britanski The Mirror dodavši: "Nemam potrebu za tolikim novcem i ne znam gdje ga bolje iskoristiti. Nisam zainteresiran postati milijunaš ili milijarder. Ja sam boksač, a ne biznismen i na kraju ću vjerojatno završiti na putu kao većina drugih boksača. Ostat ću švorc."

Fury ima izuzetno pozitivan pogled na svijet, ali to niti ne čudi ako znamo kakav je njegov "Traveling gipsy" mentalitet. Dodao je još nešto na istu temu: "Novac ne možeš ponijeti sa sobom u grob pa bolje da njime napravim nešto dobro za ljude koji si ne mogu pomoći sami."

Tyson i njegova supruga imaju četvero djece i peto na putu, no niti o njima ne razmišlja što se tiče tog novca, nego ima zanimljiv stav:

"Mislim da djeca trebaju novac zaraditi sama jer ga inače neće cijeniti na pravi način. Lako je trošiti tuđi novac, a novac koji sam ja zaradio je krvavi novac. Moja djeca trebaju sama stvoriti svoj put u životu, neće živjeti na račun mog imena i reputacije jer je to previše lagan životni put."

Britanski boksač će u subotu uz sebe imati svoje sunarodnjake, ali i veliki broj svjetskih ljubitelja boksa, koji preferiraju njegov tehnički stil boksa ispred Wilderovog razbijačkog. Nakon ovakvih izjava i namjera, možda dobije još ponešto navijača na svoju stranu.

 

Komentari
Broj komentara:0