Vidite prvi

judo

JK Neretva pomela konkurenciju u Banja Luci

Autor:Prvi.tv
Objava:8.10.2018. 12:41
JK Neretva pomela konkurenciju u Banja Luci
Učitavanje medija preglednika ...

Mostarska „Neretva" ovog vikenda nastupila je na XII Međunarodnom judo turniru „Kup Stevan Marković" koji se održao u sportskoj dvorani „Borik" u Banja Luci. Turnir je okupio preko 300 natjecatelja iz 35 judo klubova Hrvatske, Rusije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

U ukupnom plasmanu judaši Neretve uspjeli su osvojiti pehar za ekipno prvo mjesto sa samo 13 medalja, te pored toga imati najuspješniju ekipu ml. pionira i najuspješniju drugoplasiranu ekipu st. pionira sa samo dva boda manje od ekipe iz Rusije.

Najuspješnijim pojedincem proglašen je također član mostarskog kluba, Dragan-Paol Senkić koji je u svom uzrastu (U13) imao najviše natjecatelja u kategoriji do 50 kg i sa četiri pobjede osvojio prvo mjesto i pehar za najuspješnijeg ml. pionira na turniru. Senkić se ponovno okušao i u starijem uzrastu (U15) u kategoriji do 50 kg te i tome uzrastu osvojio najsjajnije odličje.

Judo klub „Neretva ukupno je osvojio 13 medalja, od toga 8 zlatnih, 3 srebrene i 2 brončane.

Zlatne medalje osvojili su:
? Ana Vranješ -36 kg (U13)
? Rino Vrljić -46 kg (U13)
? Rade Vranješ -46 kg (U15)
? Dragan-Paol Senkić -50 kg (U13 i U15)
? Antonija Jozeljić -63 kg (U18)
? Josip Previšić -73 kg (U15)
? Srđan Ajvaz -90 kg (U18)
Srebrene medalje osvojili su:
? Lana Čarapina -36 kg (U13)
? David Brkić +60 kg (U13)
? Rino Vrljić -46 kg (U15)
Brončane medalje osvojili su:
? Fabio Senkić -25 kg (U10)
? Sergej Jarendić -66 kg (U15)

Ističemo kako smo jako ponosni na sve naše članove, a posebice na brata i sestru, Anu i Radu Vranješ koji su svoju riznicu medalja ovoga puta upotpunili sa još dvije zlatne medalje. Svojim trudom i zalaganjem polako ali sigurno stižu su svoje klubske prijatelje koji malo duže treniraju. Odličan nastup mostarskih galebova ne bi ni malo bio uspješan da nema prijateljstva, druženja, međusobnog pomaganja i podrške među njima samima, poručuju iz kluba.

Komentari
Broj komentara:0