Vidite prvi

UFC

Hirovi Conora McGregora

Autor:Prvi.tv
Objava:5.10.2018. 17:38
Hirovi Conora McGregora
Učitavanje medija preglednika ...

Povijest se ponavlja. Sjećate li se UFC-a 205, kada je Conor McGregor pobijedio Eddiea Alvareza te je dobio pojas prvaka, a onda je pitao gdje je njegov drugi pojas, smatrajući da mu trebaju dodijeliti dva? On je tada još uvijek bio prvak perolake kategorije, no trebao je donijeti svoj vlastiti pojas koji je već osvojio. UFC mu je tada izašao u susret te je pojas posuđen od Tyrona Woodleya, koji je bio u svlačionici, sve da bi se njihova najveća zvijezda mogla slikati s dva pojasa prvaka.

Prije dva tjedna, Conor je na novinarskoj konferenciji u New Yorku pitao Danu Whitea gdje su njegovi pojasevi, a predsjednik promocije mu na to nije rekao da on više nije prvak, nego su se pojasevi odjednom vrlo brzo našli ispred njega. Nešto slično napravljeno je na jučerašnjoj konferenciji.

Irac je od strane jednog novinara bio upitan o tome gdje su mu pojasevi, pa je izjavio da su mu ostali u hotelu, odnosno da ih u strci nije ponio. Ovog puta ih nije tražio, no UFC je ponovno reagirao na sličan način, čime se samo potvrđuje Conorova tvrdnja kako on zapravo drma cijelim sportom. Pojasevi su se uskoro našli na njegovom stolu, a on se s njima nakon toga ponosno fotografirao.

Čisto da vas podsjetimo. Conor McGregor bio je prvak perolake i lake kategorije UFC-a, a oba su mu oduzeta jer ih nije branio. Tako je ostao bivši prvak bez ijedne obrane. Ipak, to njegovim poslodavcima ne znači baš ništa te se dobiva dojam kako ga oni i dalje smatraju svojim prvakom. Barem se tako može zaključiti po ovim potezima. Potezima koje se jednostavno mora okarakterizirati kao veliko izražavanje nepoštovanja prema pravim prvacima tih divizija, Maxu Hollowayu i Khabibu Nurmagomedovu.

Fight Site

Komentari
Broj komentara:0