Vidite prvi

igalo

Hercegovcu 12 medalja i pehar s prvog natjecanja u novoj godini

Autor:Prvi.tv
Objava:3.2.2019. 16:05
Hercegovcu 12 medalja i pehar s prvog natjecanja u  novoj godini
Učitavanje medija preglednika ...

U subotu 02.02. 2019. održan je 37. Judo Kup Mimoze u Igalu u Crnoj Gori u organizaciji judo kluba Igalo. Jedan od najstarijih turnira u regiji okupio je 540 judaša iz 40 klubova iz Crne Gore, Kosova, Bugarske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

10 judaša Hercegovca je u Mostar sa sobom donijelo 12 medalja i pehar za najbolju ekipu curica do 11 godina. Za Hercegovac su nastupili Katja Tomić, Fabijan Galić, Vana Šarac, Nera Prce, Lorena Vučić, Niko Novak, Ivana Buntić, Tomislav Brkić, Ivan Miličević i Mario Novak. 

Svi judaši Hercegovca su se ovog puta okitili medaljom. S ukupno 36 borbi kao pobjednici izlazili su 27 puta. Ovim učinkom izborili su se za 4 zlata i to Katja Tomić, Nera Prce, Mario Novak i Ivan Miličević, srebra su osvojili Lorena Vučić, Nera Prce (uzrast starijih) i Vana Šarac a bronce su izborili Niko Novak, Fabijan Galić, Tomislav Brkić, Ivana Buntić i Lorena Vučić (uzrast starijih). Za pehar i titulu najbolje ekipe curica do 11 godina izborile su se Nera Prce, Lorena Vučić i Vana Šarac.

U četvrtak 31.01. održana je manifestacija Izbor najboljih sportaša grada Mostara za 2018-tu godinu. Komisija je prepoznala rezultat članice Hercegovca Lane Čović-Stanić koja je u protekloj godini osvojila titulu prvaka države te je u Mostar donijela brončanu medalju s prvenstva balkanu za djecu do 13 godina i dodijelila joj je nagradu najbolje mlađe kadetkinje grada Mostara. Osim Lane sportski savez grada Mostara dodijelio je i nagradu za životno djelo dugogodišnjem treneru Hercegovca, g. Smiljanu Matanoviću. G. Matanović tako je postao treći član Hercegovca čiji je rad prepoznao grad Mostar i dodijelio mu nagradu za životno djelo.

Judaši Hercegovca nastavljaju dalje sa svojim aktivnostima i pripremama za državna prvenstva u različitim uzrasnim kategorijama te već slijedećeg vikenda u planu su dva međunarodna natjecanja.

Komentari
Broj komentara:0