Vidite prvi

GO MLADEŽI HDZ BIH MOSTAR

(FOTO // VIDEO) Završeno sportsko druženje mladih grada Mostara

Autor:Prvi.tv
Objava:28.8.2017. 13:13
(FOTO // VIDEO) Završeno sportsko druženje mladih grada Mostara
Učitavanje medija preglednika ...
Foto 07Foto 06Foto 05Foto 04Foto 03Foto 02Foto 01

Svečanim dodjelama medalja i pehara najboljim pojedincima i ekipama, završeno je dvodnevno Sportsko druženje mladih Grada Mostara. Projekt hvale vrijedan, koji je okupio 450 sudionika igara, pojedinaca i ekipa iz 29 temeljnih ogranaka koji su se natjecali u 8 sportova.

Marko Zovko, predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar zahvalio se GO Mladeži, na organizaciji druženja. Prvi je put da se organizira jedno ovakvo natjecanje, ja se nadam da ćemo sljedeće godine ovdje biti u još većem broju. Za ovu godinu, zahvaljujem se svim prijateljima GO Mladeži, koji su nam pomogli da se organizira jedan ovakav projekt, kazao je Zovko. 

Mladež je svekolikoj javnosti poslala pozitivnu poruku, te je i sami cilj projekta promocija zdravog načina života. Uz odbojku, košarku i nogomet, igrali su se i stariji sportovi poput tavle i boćanja, a mladi su uistinu pokazali svoje kvalitete. Odigrana je i revijalna utakmica između ekipa Gradskih odbora Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg i Mostar.

Medalje i pehar za muško - žensku odbojku uručio je Damir Džeba, predsjednik GO HDZ BiH Mostar, dok je za žensku odbojku dr. Antonio Sesar, predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ BiH. 

Medalje i pehar za šah uručio je Rade Bošnjak, ravnatelj Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ-a,  Za stolni tenis medalje i pehar dodjelila je Ljilja Zovko, predsjedateljica kluba izaslanika hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, a za veliki tenis, Slađan Bevanda, ministar unutarnjih poslova u Vladi HNŽ-a.

Oliver Soldo, ministar branitelja u Vladi HNŽ uručio je medalje i pehar za boćanje, a doktor Goran Opsenica, ministar zdravstva u Vladi HNŽ za tavlu.

Za košarku je medalje i pehar uručila Jelka Milićević, dopremijer Federacije BiH , a za nogomet Denis Lasić, ministar prometa i komunikacija u Vladi FBiH.

Treće mjesto za ukupnog pobjednika po temeljnim ograncima, pripalo je Temeljnom ogranku Rondo,a pokal je uručio Bariša Čolak, predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH. Drugo mjesto pripalo je TO Ilići, a pokal je uručio Marko Zovko, predsjednik GO Mladeži HDZ BiH Mostar.

Ekipi Rudnik pokal za prvo mjesto - za ukupnog pobjednika po temeljnim ograncima uručio je Vjekoslav Bevanda, dopredjednik  HDZ BiH.

Igor Kolobara, predsjednik Maldeži HDZ-a BiH Temeljnog ogranka Rudnik istaknuo je kako su se za ovo druženje pripremali deset dana prije, i kako su sudjelovali u svim sportovima. Dakako, i u svim sportovima osvojili nagrade.

Nakon službenog programa usljedilo je ugodno i zabavno druženje. U glazbenom djelu nastupili su Josip Bilać i Ivan Bevanda, a Lijepu našu izvela je Monija Jarak.

 

Videoprilog možete pogledati na sljedećoj poveznici: 

 

Komentari
Broj komentara:0