Vidite prvi

Sportaš za primjer

Damiru Belji uručeno još jedno priznanje za svoj rad i zalaganje

Autor:Prvi.tv
Objava:14.5.2018. 17:35
Damiru Belji uručeno još jedno priznanje za svoj rad i zalaganje
Učitavanje medija preglednika ...
PhotoPhoto

Damir Beljo, naš najbolji profesionalni boksač i višestruki prvak, dobio je još jedno priznanje za svoj rad i zalaganje, točnije plaketu Europskog pokreta u BiH za izuzetan doprinos razvoju sporta, tolerancije i regionalne suradnje.

Predsjednik Europskog pokreta u BiH, Predrag Praštalo, danas je uručio plaketu Damiru Belji.

''Velika mi je čast da smo danas bili u prilici da gospodinu Damiru Belji uručimo plaketu Europskog pokreta u BiH. Već 2016. godine i ranije Damir je bio prepoznat od Europskog pokreta u BiH, kada smo mu dodijelili priznanje 'Sportski ambasador BiH'. Ovo je druga prilika da mi podržavamo rad i angažman gospodina Belje. Ovo je velika stvar za Bosnu i Hercegovinu kako u sportskom, tako i u društvenom planu, jer svaki uspjeh, posebno sportaša iz Bosne I Hercegovine je najbolja promidžba ove zemlje.", istaknuo je za medije gospodin Praštalo.

Damir Beljo se zahvalio na ovom vrijednom priznanju Europskom pokretu u BiH i gosp. Praštalu.

''Izuzetna mi je čast primiti ovo priznanje, hvala gospodinu Praštalu na lijepim riječima. Čast mi je što sam dobitnik ove plakete. Ja ću se potruditi da budem ustrajan svom cilju, te da dođem do njega kroz sport. I dalje ću pratiti angažmane Europskog pokreta i humanitarne akcije, a ostatak svog vremena posvetit ću pripremama za natjecanja i obitelj'', zaključio je Beljo.

Komentari
Broj komentara:0