Vidite prvi

MOSTARSKI JUDAŠI

Borsa uspješna na 'Trofeju Pantera' u Bijeljini

Autor:Prvi.tv
Objava:12.9.2017. 11:40
Borsa uspješna na 'Trofeju Pantera' u Bijeljini
Učitavanje medija preglednika ...

Judo klub "Borsa" sa nekolicinom natjecatelja ovog je vikenda nastupio na "Trofeju Pantera" održanom u Bjeljini. Gostovali su kod dugogodišnjih prijatelja judo kluba "Panter" iz Bjeljine koji je ove godine po drugi puta organizirao natjecanje koje je okupilo oko 600 natjecatelja iz 56 klubova i 9 zemalja.


Za JK Borsa nastupilo je 8 natjecatelja, a osvojeno je 8 odličja i pehar za najbolju ekipu st. djevojčica.

ZLATO:
Josipa Brvenik, Monika Zadro, Sara Prkačin.

SREBRO:
Monika Zadro (dupli start),

BRONCA:
Ivan Jozeljić, Domagoj Jozeljić, Sara Prkačin (dupli start), Ana Ujdur.

Judaši Borse ovog su ljeta trenirali, družili se, putovali na kampove, nastupali na službenom turnirima (Europski kupovi, Balkanska prvenstva),a sada su u tijeku pripreme za veliki nadolazeći turnir "Borsa OPEN" koji će ove godine okupiti preko preko 1000 natjecatelja iz 31 zemalje, te je to ujedno i najveći sportski događaj u BiH  koji će biti organiziran u 2017. godini.

PRIJAVLJENE ZEMLJE SUDIONICI:
Albanija, Austrija, Bjelorusija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Češka, Francuska, Njemačka, Velika Britanija, Grčka, Mađarska, Malta, Indija, Italija, Kosovo, Latvia, Litvanija, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Nizozemska, Poljska, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Švedska, Ukrajina, Turska, Bosna i Hercegovina.

Komentari
Broj komentara:0