Vidite prvi

Ivan Rakitić

Umalo je ostao 'zarobljen' na stadionu: Mokrio do dva ujutro

Autor:Prvi.tv
Objava:10.11.2017. 12:45
Umalo je ostao 'zarobljen' na stadionu: Mokrio do dva ujutro
Učitavanje medija preglednika ...

Hrvatska je razbila Grčku 4-1 na Maksimiru u fenomenalnoj nogometnoj predstavi pred 30 tisuća ljudi. Sve je djelovalo gotovo savršeno, a posebno impresivni bili su veznjaci koji su brzim promjenama strana, dobrim dodavanjima i jakim tempom igre uništavali Grke.

Jedan od 'tihih junaka' bio je Ivan Rakitić. Ipak, poslije velike pobjede Raketa je stvorio pomutnju na Maksimiru jer je ostao na stadionu sve do dva ujutro.

Morao je na dopinšku kontrolu, piše tportal.hr, naime, Ivan se nije mogao pomokriti, uspio je tek u sitne sate. Ostao je na stadionu usamljen, čekali su ga svi suigrači te stručni stožer do ponoći pred južnom tribinom.

Ipak, autobus reprezentacije otišao je bez Ivana kojeg su čekali i novinari, no nije mu bilo ni traga ni glasa. U početku nitko nije znao zašto se sve odužilo, ali Raketa je izašao u dva ujutro.

- Ha, ha, ha... Morao sam popiti valjda tri, četiri litre vode. Ali moram priznati da mi nije uopće bilo jednostavno. No procedura se zna i moramo je svi poštivati - kratko je rekao Ivan i sve objasnio.

Komentari
Broj komentara:0