Vidite prvi

NEIZMIRENI DUGOVI

UEFA izbacila Parizan iz Europe!

Autor:Prvi.tv
Objava:11.1.2017. 14:21
UEFA izbacila Parizan iz Europe!
Učitavanje medija preglednika ...

Europska nogometna federacija (UEFA) zabranila je nogometnom klubu Partizan da igra i Ligi prvaka i Ligi Europe naredne tri sezone zbog neisplaćenih dugova.

Šokantna vijest stigla je iz Nyona za Partizan, ali kako stvari stoje, crno-bijeli će, ukoliko do kraja siječnja izmire dugovanja, biti u prilici da se na ljeto, kroz kvalifikacije, domognu grupne faze Lige prvaka ili Liga Europe.

Iako je u prvi mah u etar puštena informacija da je Europska kuća nogometa na tri godine suspendirala "parni valjak" iz svih natjecanja pod njenim okriljem, predsjednik kluba iz Humske Milorad Vučelić, ističe da ta sankcija stupa na snagu ukoliko crno-bijeli do kraja siječnja ne plate dugovanja pristigla na naplatu.

- Kažnjeni smo uvjetno, ukoliko do 31. siječnja ne isplatimo 360.000 eura. Znamo za dug, ispištovat ćemo sve do petka ili najkasnije početkom sljedećeg tjedna.

Postoji reprogram duga, sve smo prijavili UEFA... Nitko nije otkrio neki novi dug, on postoji i mora se regulirati - rekao je za "Novosti" predsjednik Partizana Milorad Vučelić.

 

Komentari
Broj komentara:0