Vidite prvi

Iza Luke stoji Vanja

Supruga Darija Srne: 'Ovo je medalja žene Luke Modrića'

Autor:Prvi.tv
Objava:17.7.2018. 11:28
Supruga Darija Srne: 'Ovo je medalja žene Luke Modrića'
Učitavanje medija preglednika ...

Mirela Srna (36), supruga bivšeg Vatrenog Darija Srne (36), finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva gledala je u društvu žene Luke Modrića(32), Vanje (38) te Andreje Čermak, a svoje su veselje podijelile na društvenoj mreži. 

Mirela je objavila njihovu zajedničku fotografiju te poručila da 'iza Luke Modrića stoji Vanja' i kako je 'ovo njena medalja'.

Luka i njegova supruga upoznali su se u kafiću na zagrebačkim Ravnicama kada je on imao samo 19, a ona 24 godine. Prije nego što se par vjenčao, ekonomistica je istaknula da je ona najveći kritičar Lukine igre. Vanja snima sve muževe utakmice da se on lakše prisjeti gdje je netko slab, a gdje jak, kao i na čemu bi sam u igri morao poraditi. 

Ovo je dječak kojem se klanja svijet, ovo je veliki Luka Modrić- Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret. Uvijek mu govorim 'Moraš više pucati', a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat - ispričala je svojedobno ekonomistica. Vanja je rekla kako ju je Luki privukla njegova jednostavnost, skromnost, samozatajnost, ali i velika samouvjerenost i smirenost. 

Modrići su u braku od 2010. i imaju troje djece - sina Ivana (8) te kćeri Emu(5) i devetomjesečnu Sofiju. Obitelj živi u Španjolskoj gdje su se preselili kad je on počeo igrati za nogometni klub Real Madrid. Smjestili su se u 'španjolskoj verziji Beverly Hillsa', luksuznom naselju 'La Moraleja'.

//24sata.hr//

Komentari
Broj komentara:0