Vidite prvi
prvi cestitka 970*90

nogomet

Rakitić se oprašta od Vatrenih?

Autor:Prvi.tv
Objava:12.6.2018. 13:04
Rakitić se oprašta od Vatrenih?
Učitavanje medija preglednika ...

Luka Modrić (32) već je razmišljao o tome. Ne zbog istrošenosti ili pomanjkanja motiva, nego zbog Mamićeva suđenja i neugodnosti koje mu je ono donijelo u domovini. Vedran Ćorluka (32) načet je ozljedama, kao i Mario Mandžukić (32), iako se ratnik neće predati dok god će moći stajati. A i Danijel Subašić, iako golman, već je napunio 33, u Kataru će imati 37...

Hrvatska - na zavist mnogih u svijetu - proizvodi i školuje igrače kao na traci. Ali da će SP u Rusiji biti posljednje svjetsko prvenstvo nekima, pa čak i posljednje veliko natjecanje, sasvim je jasno. Najavio je to čak i Ivan Rakitić, koji je s 30 godina daleko od mirovine.

- Moglo bi mi ovo biti zadnje veliko natjecanje. U reprezentaciji sam 11 godina, želim vidjeti što će se dogoditi kako bih donio odluku - rekao je u intervjuu za Marcu. "Ne znam hoću li nastaviti. Moja je želja uvijek bila maksimalna jer braniti boje svoj države je maksimum i čini me ponosnim. Sjest ćemo i vidjeti nakon Rusije." Rakitić je priznao kako bi htio da Ronaldo ode iz Reala i da im ne dođe Neymar, a o SP-u je naglasio:

- Imamo dobre igrače koji nastupaju za važne klubove, u savršenim smo godinama. - Izborniku Daliću je bitna komunikacija, jako je blizak igračima. ima jasne i jako dobre ideje. - Nitko nije našao formulu kako protiv Messija, ni Dalić, ni ja, niti itko. Treba uživati u tom susretu, igrati protiv najboljeg. Posebno je natjecati se protiv Lea, ali i o zna da smo željni igrati protiv njega. Potom je nekoliko blic odgovora: - Otkriće SP-a bit će Rebić, najbolji igrač SP-a Messi, da zabijem gol za titulu nastajao bih zagrliti cijeli svijet, Španjolska je favorit, sve lijepe uspomene vežem uz SP iz 1998., a gol koji posebno pamtim je Prosinečkog Jamajki, prenosi 24sata.hr.

Komentari
Broj komentara:0