Vidite prvi

UEFA IH KAZNILA IZBACIVANJEM IZ EUROPE

Partizan sutra isplaćuje dug, pomogli im Vlada i Vučić

Autor:Prvi.tv
Objava:11.1.2017. 16:37
Partizan sutra isplaćuje dug, pomogli im Vlada i Vučić
Učitavanje medija preglednika ...

Fudbalski klub Partizan priopćio je da će tijekom četvrtka isplatiti sva dugovaranja i zahvalio se Vladi i premijeru Aleksandru Vučiću na pomoći.

UEFA je objavila da su crno-bijeli kažnjeni suspenzijom u jednoj od naredne tri sezone kada izbore plasman na euro scenu zbog dugovanja, ali iz Humske tvrde da je sve u redu.

"Povodom informacija u vezi s kaznom koja je izrečena fudbalskom klubu Partizan od strane nadležnog organa UEFA za financijsku kontrolu klubova, Upravni odbor obaveštava javnost da će u toku sutrašnjeg dana biti izmirene sve financijske obveze prema klubovima povjeriteljima u iznosu od 370. 000 eura, a po zahtevu UEFA", navodi se u priopćenju koje je objavljeno na stranici kluba.

Kako se navodi, neizmirene porezne obveze, koje se spominju u nekim medijima su regulirane službenim reprogramom, koji je u međuvremenu već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA.

"Problemi u kojima se našao Partizan riješeni su uz svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć državnih organa i Vlade Republike Srbije na čelu s njenim predsednikom gospodinom Aleksandrom Vučićem. Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava FK Partizan i crno-bijela sportska javnost", zaključuje se u priopćenju.

 

Komentari
Broj komentara:0