Vidite prvi

THE SUN OTKRIVA:

Mandžukić, Pjaca i Alves nagovaraju Rakitića da prijeđe u Juventus

Autor:Prvi.tv
Objava:12.1.2017. 12:04
Mandžukić, Pjaca i Alves nagovaraju Rakitića da prijeđe u Juventus
Učitavanje medija preglednika ...

Budućnost Ivana Rakitića u Barceloni je i dalje neizvjesna. Sinoć se vratio u momčad, ali je u pobjedi protiv Athletica u Kupu Kralja dobio samo desetak minuta.

Hrvatski nogometaš nezadovoljan je u Kataloniji, a za njega sve veći interes pokazuju ostali europski velikani. The Sun danas piše kako ga Mario Mandžukić, Marko Pjaca i Dani Alves već mjesecima nagovaraju da preseli u Torino.

Naime, Mandžukić i Pjaca, koji s Rakitićem igraju u hrvatskog reprezentaciji, te njegov bivši suigrač iz Barcelone Alves, navodno su dio WhatsApp grupe "Juventus". Putem te grupe nagovaraju Rakitića da sljedećeg ljeta potpiše za najjaču talijansku momčad.

"Ostajem u Barceloni, ali ako ode Enrique!"

The Sun je navodno doznao i detalje razgovora ove četvorke. Rakitiću su Juventusove zvijezde pisale kako je atmosfera u svlačionici sjajna, a stadion spektakularan i slali mu selfieje nakon pobjeda, dok im je hrvatski veznjak odgovorio kako želi ostati u Barceloni, ali jedino ako na kraju sezone ode trener Luis Enrique.

Navodno je i Enrique saznao da Rakitić prijateljima otkriva kako je atmosfera u Barceloni daleko od bajne pa je zbog toga kažnjen smanjenom minutažom u posljednjim utakmicama.

Komentari
Broj komentara:0