Vidite prvi

ZADOVOLJAN IGROM

Klopp već zna koga će Liverpool dobiti u žrijebu: "Mene uvijek spoje s njima"

Autor:Prvi.tv
Objava:7.12.2017. 11:15
Klopp već zna koga će Liverpool dobiti u žrijebu: Mene uvijek spoje s njima
Učitavanje medija preglednika ...

Liverpool je s visokih 7:0 pobijedio Spartak na Anfieldu, žrijeb osmine finala čeka kao pobjednik grupe, a s 23 gola u šest utakmica je postao i najefikasniji engleski predstavnik u historiji grupa Lige prvaka. Naravno da Jürgen Klopp nakon utakmice nije mogao pronaći niti jednu negativnu stvar kod svoje ekipe.

"Nitko nije mogao ni zamisliti da će večeras ovako završiti. Za obje je ekipe to bila utakmica na sve ili ništa. Spartak je stvarno jako dobra ekipa, znam da sada tako ne mislite, ali jako je teško igrati protiv njih,"rekao je Jürgen Klopp za BT Sport pa je nastavio:

"Savršeno smo otvorili utakmicu i nakon što smo poveli, nismo se morali braniti. Bila je ovo jako lijepa večer na Anfieldu. Uvijek je dobro postići jedan ili dva rana pogotka. Na poluvremenu sam rekao igračima da moramo pokazati svima da smo naučili na svojim pogreškama i da moramo nastaviti dalje. Nemam se na što žaliti večeras, sve je bilo odlično. Malo smo promijenili sustav, a dečki su bili jako dobri. Obrana je bila na mjestu, to mi se posebno svidjelo."

"Ne brine me previše koga ćemo dobiti. Mene žrijeb inače uvijek spoji s Real Madridom, vidjet ćemo hoće li i sada. Nemamo nekih favorita, bit će lijepo nakon dugo vremena igrati osminu finala," završio je trener Liverpoola.

Komentari
Broj komentara:0