Vidite prvi

nagrada

HT ERONET & MEPAS MALL NOGOMANIA: Matej Jelčić najbolji!

Autor:Prvi.tv
Objava:14.6.2018. 11:56
HT ERONET & MEPAS MALL NOGOMANIA:  Matej Jelčić najbolji!
Učitavanje medija preglednika ...

Trinaestogodišnji Matej Jelčić iz Širokog Brijega pokazao je najbolje nogometno umijeće, uspješno odgovorio na postavljene nogometne zadatke, uvjerio sve u iznimnu vještinu baratanja loptom, i tako postao pobjednikom Mepas Mall and HT Eronet Nogomanije, održane na platou ispred Mepas Malla.

Prvu nagradu – 40" Samsung smart TV, Mateju su uručili rukovoditeljica Korporativnih komunikacija HT Eroneta Misijana Brkić-Milinković i voditelj Marketinga Mepas Malla Josip Jurilj. Po zasluženu nagradu Matej je stigao u pratnji tate, mame, sestre i brata.
– Od malih je nogu spretan i umješan s loptom – kažu roditelji.

Inače, Matej trenira košarku, a sudeći prema viđenom na terenu Nogomanije, ni nogomet mu nije slabija strana. Na Samsung TV-u, nagradi koju je osigurao HT Eronet, pratit će, kaže, sve utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji. Navija, naravno, za reprezentaciju Hrvatske i evo što prognozira:

– Hrvatska će proći prvi krug. Mislim da će doći do samoga kraja i napraviti odličan rezultat. A što se tiče igrača, najdraži su mi Rakitić i Mandžo i … Luka Modrić.

Matej, čestitamo!

Komentari
Broj komentara:0