Vidite prvi

VJERUJU U POBJEDU

(FOTO) Plemići s optimizmom krenuli za Maribor

Autor:Prvi.tv
Objava:17.7.2017. 9:57
(FOTO) Plemići s optimizmom krenuli za Maribor
Učitavanje medija preglednika ...
foto 2foto 5foto 4foto 3foto 1

Nakon poraza u Mostaru 1:2 od Maribora, Zrinjski ima težak zadatak nadoknaditi zaostatak u Sloveniji i proći u 3. pretkolo Lige prvaka.

No, Plemići uoči polaska u Sloveniju vjeruju u svoje mogućnosti i kako uz malo sreće mogu nadoknaditi zaostatak s Bijelog Brijega.

"Ostaje žal za propuštenim prilikama u prvoj utakmici. Vidjeli smo da Maribor nije toliko jaka ekipa i s njima se možemo nadigravati. Idemo u Sloveniju po pobjedu i nadam se prolasku dalje. Atmosfera je sjajna uoči utakmice, u ovih pet dana svi smo dali svoj maksimum na treninzima i nadam se kako će se to vidjeti na terenu", kazao je jedan od najboljih u redovima Zrinjskog iz prve utakmice, mladi Marijan Ćavar.

"Možemo obećati kako ćemo se boriti dok god ima nade za prolazak dalje. Šanse su nam umanjene zbog tog primljenog drugog gola, ali mi i dalje vjerujemo kako možemo nadoknaditi zaostatak. Nadam se kako će Zrinjski napadački krenuti u Mariboru od prve minute", kazao je Nemanja Bilbija.

"U Maribor ne idemo na izlet, već ćemo nastojati odigrati kvalitetnu utakmicu i prirediti veliko iznenađenje domaćinima. Očekuje nas težak posao, ali vjerujem da ova momčad može dati dva pogotka u Sloveniji. Naravno, ostaje žal za prvih 90 minuta, gdje nas je neiskustvo skupo koštalo i imali bi većih izgleda da je rezultat ostao 1:1. Kada sam čuo tko su nam eventualni protivnici u 3. pretkolu, ostaje još veći žal za prvom utakmicom. No, mi se nismo predali, igrači nisu potonuli i vjerujemo u čudo u Mariboru", kazao je za kraj trener Blaž Baka Slišković.

 

Komentari
Broj komentara:0