Vidite prvi

MOZAK CHELSEAJEVOG NASLOVA

Conte: Bilo mi je teško doči u Englesku, ali znao sam da možemo biti prvaci!

Autor:Prvi.tv
Objava:13.5.2017. 8:24
Conte: Bilo mi je teško doči u Englesku, ali znao sam da možemo biti prvaci!
Učitavanje medija preglednika ...

Nakon što je sudac odsvirao kraj utakmice na Hawthornsu, a Chelsea pobjedom 1:0 osigurao šesti naslov prvaka, igrači su uhvatili Antonija Contea i počeli ga bacati u zrak. Veliki pritisak pobjede pao je s leđa Chelseajevih igrača, koji su dugo ostali na travnjaku te sa svojim navijačima proslavili titulu.

"Mogu samo zahvaliti svojim igračima na neviđenom zalaganju i htijenju. Bilo mi je jako teško doći u Englesku. Nova kultura, novi životni stil, sve mi je bilo novo. No, vjerovao sam u ovu momčad i znao sam da možemo napraviti velike stvari", rekao je oduševljeni Conte nakon utakmice.

Ključan trenutak Chelseajeve sezone bio je poraz od Arsenala 3:0 u 6. kolu nakon čega je Conte promijenio sustav igre s trojicom u zadnjoj liniji, prenosi Index.hr

"Da, ta odluka je sve promijenila. Znao sam da imam igrače za to, ali nije to bilo lako odlučiti. Oni su strašni, svaku utakmicu sam i ja igrao s njima. Takav sam tip, ne mogu si pomoći. Bili smo zajedno u lošim i dobrim danima. Zajedno smo ovo osvojili", rekao je Talijan kojemu je to četvrti uzastopni naslov prvaka u klupskim sezonama.

Slavlju se odmah pridružio i John Terry, klupska legenda koja ove sezone odlazi iz Chelseaja nakon 24 godine.

"Ne znam što bih rekao o ovoj momčadi. Bio ih je pravi užitak gledati s klupe svaku utakmicu, jedna drukčija perspektiva. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan", rekao je Terry.

Komentari
Broj komentara:0