Vidite prvi
prvi cestitka 970*90

VAŽNO JE - PREŽIVJETI

Čelnici Hajduka otvoreno o budućnosti 'bilih'

Autor:Prvi.tv
Objava:10.8.2018. 19:27
Čelnici Hajduka otvoreno o budućnosti 'bilih'
Učitavanje medija preglednika ...


Predsjednik Uprave Hajduka Jasmin Huljaj na konferenciji za medije izjavio je kako su 'bili' prodajom Josipa Radoševića i Tome Bašića u ovom prijelaznom roku namaknuli sredstva koja su osigurala financijsku stabilnost kluba...
'Naš cilj je bio da u prijaznom roku prodajom igrača donesemo klubu između 20 milijuna i 30 milijuna kuna i taj smo plan ostvarili tako da mogu ustvrditi da je Hajduk financijski stabilan i s tim novcima od prodaje igrača možemo servisirati sve naše obveze do kraja ove godine,' kazao je Jasmin Huljaj na konferenciji za medije.

'Bili' na 'informativnom' razgovoru s čelnicima: Morali smo neke stvari iskomunicirati...
Huljaj je naglasio kako je njegov cilj da Hajduk poslovno i financijski bude održiv, što, kako je rekao,'trenutno i jeste.'

'Hajduk godišnje troši između 80 milijun i 90 milijuna kuna, a od toga se od ulaznica i marketinga uprihodi 50 milijuna kuna što znači kako preostalih 30 milijuna do 40 milijuna kuna namaknemo prodajom igrača kako ne bismo bili na gubitku', objasnio je Huljaj.

Po njegovim riječima u idućim godinama Hajduk će se usredotočiti na proizvodnju i afirmaciju igrača iz vlastitog omladinskog pogona te dovođenjem igrača u Hajduk s prostora Dalmacije koje se prepozna kao talentirane.

Sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović potvrdio je kako je u sklopu priprema za sinoćnju utakmicu 3. pretkola Europske lige na Poljudu protiv Steaue, održan zajednički sastanak njega, predsjednika Uprave Jasmina Huljaja, trenera Željka Kopića i igrača na kojem se otvoreno razgovaralo.

'Svrha tog sastanka bila je da si bez ikakvog suzdržavanja kažemo sve probleme koji nas muče - u lice, muški', kazao je Bjelanović.

Po njegovom tumačenju taj sastanak nije 'ništa izvan normale' jer je on u svojoj igračkoj karijeri imao mnogo takvih sastanaka s trenerima i sportskim direktorima klubova u kojima je igrao.

Komentari
Broj komentara:0