Vidite prvi

NSBiH

Bez odluke o novom izborniku reprezentacije BiH

Autor:Prvi.tv
Objava:19.10.2017. 16:22
Bez odluke o novom izborniku reprezentacije BiH
Učitavanje medija preglednika ...

Na sjednica Izvršnog odbora (IO) Nogometnog saveza BiH danas u Sarajevu nije donesena konačna odluka o statusu dosadašnjeg izbornika seniorske reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića.

Generalni tajnik NSBiH Jasmin Baković istaknuo je nakon sjednice da je IO  jednoglasno zaključio da u kvalifikacjama za SP u Rusiji 2018. godine bh. reprezentacija nije ostavarila cilj.

- Ustanovljeno je da dosadašnjem izborniku Mehemedu Baždareviću istekao ugovor s odigravanjem posljednje utakmice u kvalifikacijama. Mi smo trenutno bez izbornika A reprezentacije i zaključak koji jeste da se zadužuje Odbor za posredovanje i savjetovanje u sastavu Ivica Osim, Duško Bajević i Seadom Kajtazom, uključujući i savjetnika za nogometna pitanja Zvjezdana Misimovića da do 1. stuednog ove godine utvrde i definiraju prijedlog za novog izbornika koji će biti dostavljen Izvršnom odboru na razmatranje - rekao je Baković.

Na pitanje da li postoji mogućnost da Baždarević ostane na klupi A reprezentacije, Baković je odgovorio da ništa nije isključeno.

- Nitko ne kaže da Baždarević ne može biti ponovo izbornik. Ovoga puta nema natječaja sve je u rukama Odbora. Nikoga do danas od mogućih kandidata nismo kontaktirali niti je bilo tko nas zvao - naveo je.

Naredna sjednica IO NSBiH zakazana je za 10. studenog.

Komentari
Broj komentara:0