Vidite prvi

SVJETSKO PRVENSTVO - RUSIJA 2018

Baždarević: Francuzi su blagi favoriti, neće im biti lako protiv Hrvatske

Autor:Prvi.tv
Objava:12.7.2018. 12:59
Baždarević: Francuzi su blagi favoriti, neće im biti lako protiv Hrvatske
Učitavanje medija preglednika ...

Očekivao sam ovakav rasplet polufinala Svjetskog prvenstva, u finalu će igrati dvije reprezentacije koje su pokazala najviše, a blagu prednost u utakmici za titulu dajem Francuzima - izjavio je bivši izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević.

Reprezentacije Francuske i Hrvatske će odmjeriti snage u velikom finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji koje će biti odigrano u nedjelju, 15. srpnja. Bit će to prilika za Hrvatsku da se osveti "Galskim pijetlovima" za poraz u polufinalu Svjetskog prventva 1998. godine, kada je Hrvatska zauzela 3. a Francuska na domaćem terenu osvojila titulu prvaka. 

Baždarević je u izjavi za Fenu naglasio da je Francuska pokazala snagu u meču protiv jake reprezentacije Belgije, koja je s druge strane taj meč taktički odigrala loše, iako je imala svoje adute, te da u finalu favorizira Francuze.  

- Mislim da su Belgijanci odigrali taktički loše, dok su s druge strane Francuzi odigrali meč bez neke prelijepe igre, ali konkretno u svojim namjerema. Smatram da su Francuzi pokazali više kvaliteta u igri od Hrvata, a imaju i dan više odmora. Sigurno je da im neće biti lako protiv kvalitetne ekipe Hrvatske, ali vjerujem da su u finalu lagani favoriti - rekao je Baždarević.  

Hrvatska je sinoć u polufinalu s 2:1 nadigrala reprezentaciju Engleske i plasirala se u svoje prvo finale na SP-u. U finalu će igrati protiv Francuza koji su s 1:0 bili bolji od Belgije.

Utakmica je zakazana za nedjelju, 15. srpnja na stadionu Lužnjiki u Moskvi s početkom u 17 sati.

Komentari
Broj komentara:0