Vidite prvi

BLAGDAN KOŠARKE U HERCEGOVINI

Široki i Zrinjski u nedjelju za finale Kupa Herceg-Bosne

Autor:Prvi.tv
Objava:8.2.2019. 15:47
Široki i Zrinjski u nedjelju za finale Kupa Herceg-Bosne
Učitavanje medija preglednika ...

U nedjelju s početkom u 18 sati u Širokom Brijegu igra se završna utakmica Kupa Herceg-Bosne u kojoj se sastaju HKK Široki i HKK Zrinjski. Tim povodom u petak je u Mostaru održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili predstavnici oba kluba, javlja Jabuka.tv.

Trener Širokog Danijel Jusup istaknuo je da očekuje jednu neizvjesnu utakmicu i dodao da Zrinjski ima prednost u iskustvu, a njegova momčad u mladosti i poletu.

Pomoćni trener HKK Zrinjski Tihomir Mustapić složio se s konstatacijom trenera Širokog te izrazio nadu da će utakmica biti neizvjesna, kao što su i sve utakmice koje igraju veliki rivali u posljednje vrijeme, a trenutačna inspiracija igrača odlučit će o pobjedniku.

"Meni osobito je čast što sam dio ovoga, jer je ovo finale dovedeno na jednu veliku razinu i to je jedan veliki blagdan košarke u Hercegovini", rekao je Mustapić.

"Igraju dvije ekipe koje se dobro znaju. Šteta je što se ove dvije kvalitetene ekipe sastaju sada jer obadvije zaslužuju da idu na završnicu, a ja bih još samo pozvao navijače da dođu na utakmicu, kazao je košarkaš Širokog Jure Zubac.

"Kao što je naš trener rekao, to će biti blagdan košarke. Nadam se dobroj utakmici i očekujem da će Zrinjski obraniti naslov pobjednika Kupa Herceg-Bosne, rekao je košarkaš Zrinjskog Ivan Zlomislić.

Komentari
Broj komentara:0