Vidite prvi

NOVI KLUB

Nakon Latifagića i Muratović mijenja klub?

Autor:Prvi.tv
Objava:28.7.2018. 16:55
Nakon Latifagića i Muratović mijenja klub?
Učitavanje medija preglednika ...

Pripreme košarkaša OKK Slobode za novo prvenstvo počet će 20. kolovoza,izjavio je novi trener Tuzlaka, Josip Pandža.

Dodao je da će u Tuzlu doći deset dana prije, jer želi promotriti stanje u mlađim selekcijama kluba.

- Prvo ću raditi s grupom mlađih momaka od kojih neke, nakon promatranja, namjeravam priključiti pripremama seniora – kaže Pandža.

Do sada su u Tuzli dogovorili dolazak Josipa Naletilića i Zlatka Jovanovića. Nekim igračima je istekao četverogodišnji ugovor, a produžio ga je jedino Almir Hasandić, dok nisu Enes Latifagić i Nedžad Muratović

-U razgovorima smo s više igrača, pričali smo i s njima, ali još nismo definirali postavu. Jako smo oprezni, ne žurimo i nadam se da ćemo donijeti ispravne odluke – smatra mladi trener Tuzlaka.

Dok je Latifagić odbio ponuđeni ugovor uprave OKK Slobode i trenutno traži novi klub, neizvjesna je situacija s reprezentativcem Nedžadom Muratovićem.

-Bio sam na razgovorima sa voditeljima kluba i još uvijek nisam ništa potpisao. Pregovaramo i dalje i tražimo „zajednički jezik". U ovom trenutku ne mogu sa sigurnošću reći u kojem klubu ću igrati sljedeće sezone – rekao je Muratović Feni.

S obzirom da iza sebe ima relativno dobru sezonu, te da je reprezentativac, tuzlanski košarkaš ne bi trebao imati problema s izborom kluba.

-Postoji nekoliko opcija, sve ću dobro izvagati, a onda donijeti odluku o nastavku karijere, bilo u OKK Slobodi ili drugdje. Trenutno jedino želim da me zdravlje dobro služi i da spremno dočekam novu sezonu – zaključio je Muratović.

Trener Pandža dogovorio je s Tuzlacima četverogodišnju suradnju, s ciljem forsiranja domaćih snaga, stalnog igranja u Ligi za prvaka, ali i ulaska u ABA 2 ligu najkasnije za dvije sezone.

Komentari
Broj komentara:0