Vidite prvi

NAKON POBJEDE

Marko Popović: "Najbitnije je da su svi osjetili igru"

Autor:Prvi.tv
Objava:10.8.2017. 9:55
Marko Popović: Najbitnije je da su svi osjetili igru
Učitavanje medija preglednika ...

Pobjedom nad Litvom 82-80, nakon što su dan prije sa 92-87 nadigrali domaćina Francusku, košarkaši Hrvatske osvojili su pripremni turnir u Orleansu.

Nakon pobjede hrvatskih košarkaša protiv Litve, veteran i povratnik u reprezentaciju Marko Popović zaključio kako su ostvarili "dvije dobre pobjede", ali i kako je "najbitnije da su svi osjetili igru".

"Dobre dvije pobjede, ali najvažnije je da se dobro odtreniralo. Rezultat nije važan. Bitno je da smo imali rotaciju, da su svi osjetili igru", zaključio je Marko Popović koji je imao ključnu ulogu u završnici utakmice protiv Francuza, a protiv Litve bio u ulozi prvog razigravača, jer kapetan Roko Ukićodlukom izbornika Aleksandra Petrovića nije ni bio u zapisniku.

"Predstoje nam još četiri utakmice do Europskog prvenstva, a onda slijedi ono najbitnije", zaključio je 35-godišnji Zadranin.

Prvi izbornikov pomoćnik Ivica Skelin prokomentirao je dvoboj s Litvom.

"Zaslužena pobjeda. Vodili smo 40 minuta. Na kraju je utakmica bila zanimljiva, ali prije svega zahvaljujući našim pogreškama", istaknuo je Skelin te dodao:

"Obje utakmice pozitivno ocjenjujemo. Došli smo do važnih saznanja i smatram da će nam pomoći u daljnjim pripremama pred Europsko prvenstvo."

Hrvatski se košarkaši u četvrtak poslijepodne vraćaju iz Francuske letom iz Pariza za Zagreb, a potom će odmah nastaviti putovanje do Opatije, gdje će od petka do nedjelje sudjelovati na pripremnom HEP Međunarodnom turniru Opatija 2017., na kojem će suparnici Petrovićevim izabranicima biti Slovenija (12.8. - 18 sati) i Ukrajina (14.8. - 18 sati), prenosi gol.hr,

Komentari
Broj komentara:0