Vidite prvi

Sveučilište

Veleposlanik Slovačke posjetio Sveučilište u Mostaru

Autor:Prvi.tv
Objava:27.6.2018. 11:09
Veleposlanik Slovačke posjetio Sveučilište u Mostaru
Učitavanje medija preglednika ...

U prostorijama Rektorata Sveučilišta u Mostaru održan je sastanak prorektorice za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Sanje Bijakšić s veleposlanikom Slovačke u Bosni i Hercegovini Martinom Kačom.

Prorektorica dr. Bijakšić upoznala je veleposlanika s procesom integracije na Sveučilištu, gdje u internacionalizaciji kao strateškom cilju vidi mogućnost uspješne suradnje kako s veleposlanstvom tako i sa sveučilištima u Slovačkoj, uz napomenu kako već postoji suradnja sa Sveučilištem Matej Bel iz Banske Bystrice. Veleposlanik je podržao takve napore i ponudio resurse veleposlanstva kako bi unaprijedili suradnju koja postoji kroz programe mobilnosti te kroz projekte.

Sastanku su nazočili uz prorektoricu i veleposlanika, pomoćnica rektora za nastavu i studentska pitanja prof. dr. Vesna Kazazić, glavna tajnica Sveučilišta Branka Hrkać i Peter Smeriga s Fakulteta političkih znanosti i međunarodnih odnosa Sveučilišta Mateja Bela u Banskoj Bystrici, stoji na službenim stranicama Sveučilišta.

Komentari
Broj komentara:0