Vidite prvi

odigrana utakmica

Svečano otvoreno igralište na kampusu Sveučilišta u Mostaru

Autor:Prvi.tv
Objava:6.11.2018. 18:49
Svečano otvoreno igralište na kampusu Sveučilišta u Mostaru
Učitavanje medija preglednika ...

Svečano otvaranje igrališta na kampusu upriličeno je u utorak utakmicom između Studentskog zbora i ekipe Studentskog centra SUM-a. 

Kako su kazali iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, projekt obnove igrališta je pri kraju, a uskoro se očekuje i postavljanje dva nova gola, postavljanje mreža te učvršćivanje sva četiri gola koja će se nalaziti na kampusu. Također, Studentski zbor radi i na street workoutu za koji su izdvojena preostala financijska sredstva, a koji će biti završen do kraja studenoga. U planu je i obnova atletske staze, a ona će biti realizirana u drugoj fazi izgradnje kampusa iza Nove godine, piše Pogled.ba.

"Studentski zbor je dugo godina pokušavao obnoviti igralište u kampusu i djelomično smo uspjeli. Gotova su dva košarkaška i dva nogometna igrališta, a do kraj tjedna dobit ćemo i nove golove koji zbog nekih malih komplikacija na granici nisu postavljeni. Danas ćemo slati ponude za street workout koji ćemo završiti do kraja studenoga, a atletska staza će biti gotova do proljeća u drugoj fazi izgradnje kampusa", kazao je predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Marko Džoić te istaknuo da je cijena samog nogometnog igrališta koštala negdje oko 100 tisuća maraka.

Kako je naglašeno, Studentski će zbor nastojati osigurati sredstva za rasvjetu i stupove do početka iduće akademske godine.

Podsjetimo, Sveučilište u Mostaru (SUM) ranije je donijelo odluku o izboru tvrtke Gradnja d.o.o. Mostar kao izvođača radova na uređenju dijela kampusa vrijednog više od 217 tisuća KM.

Komentari
Broj komentara:0