Vidite prvi
prvi cestitka 970*90

SVEUČILIŠTE U MOSTARU

Sutra svečano otvaranje obrazovnog centra za Microsoftove tehnologije

Autor:Prvi.tv
Objava:15.12.2016. 18:33
Sutra svečano otvaranje obrazovnog centra za Microsoftove tehnologije
Učitavanje medija preglednika ...

Svečano otvaranje obrazovnog centra za Microsoftove tehnologije i programska rješenja na Sveučilištu u Mostaru održat će se na sutra, 16.prosinca na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru s početkom u 16 sati .


Nazočnima će se obratiti prof. dr. sc. Ljerka Ostojić, rektorica Sveučilišta u Mostaru, NJ.E. Maureen Cormack, veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država u BiH , Omar Krivošija, direktor Microsoft BiH, dr. sc. Goran Kraljević, član Uprave HT Eroneta i izvršni direktor za pokretnu mrežu.

Obrazovni centar za Microsoftove tehnologije i programska rješenja ili Microsoft Skills centar je projekt pokrenut na četiri fakulteta, u Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci. Omogućava besplatno stjecanje novih i poboljšanje postojećih IT znanja, te polaganje ispita za službene Microsoft certifikate. Cilj projekta je usavršiti znanje studenata koji imaju osnovno znanje iz IT oblasti. Obrazovni centar za Microsoftove tehnologije i programska rješenja bit će smješten na Sveučilištu u Mostaru, a tehnički je omogućen zahvaljujući sponzorskoj podršci HT Eroneta, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

Komentari
Broj komentara:0