Vidite prvi

DANI STUDENTSKOG ZBORA

Studentski zbor započeo s programom "Dani edukacije"

Autor:Prvi.tv
Objava:10.4.2017. 10:51
Studentski zbor započeo s programom Dani edukacije
Učitavanje medija preglednika ...

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru je, u okviru svoje najveće manifestacije "Dani Studentskog zbora", započeo s programom "Dani Edukacije".

Nakon brojnih uspješno održanih kulturnih i zabavnih sadržaja, pred nama je mjesec travanj koji će biti u znaku edukacije, poručili su iz organizacije.

"Dani edukacije" sadržavat će Radionice o inozemnoj praksi, komunikacijskim vještinama, upravljanju vremenom, samostalnoj proizvodnji vina, digitalnom marketingu, turističkim potencijalima, proizvodnji sira i vještinama timskoga rada.

"Donosimo i motivirajuće priče za sve naše studente koji ne žele živjeti u beznađu, nego se žele pokrenuti i uspjeti u struci za koju se studirajući osposobljavaju", kazala nam je organizatorica Valentina Karačić.

Studentski zbor poziva sve studente da se odazovu i uključe u brojne aktivnosti koje dolaze i tako svoje slobodno vrijeme iskoriste na kreativan, učinkovit i kvalitetan način. Podsjećamo, "Dani Studentskog zbora" najveća je manifestacija studenata mostarskog Sveučilišta, a sadrži niz besplatnih kulturnih, zabavnih, športskih i edukativnih sadržaja za sve posjetitelje, napose studente.

Komentari
Broj komentara:0