Vidite prvi

STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA

Prva obljetnica tragično stradalih studenata Sveučilišta u Mostaru

Autor:Prvi.tv
Objava:16.12.2016. 10:17
Prva obljetnica tragično stradalih studenata Sveučilišta u Mostaru
Učitavanje medija preglednika ...

Prva je godišnjica tragične nesreće u kojoj su živote izgubili četvero studenata Sveučilišta u Mostaru, a tim se povodom oglasio Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru.

"I nakon godinu dana riječi utjehe teško je naći. Vaš blagdanski put nije vas odveo zauvijek. Vraćate se kroz molitve, snove, sjećanja i uspomene."

Naše misli i molitve ovih su dana posebno okrenute Domagoju, Antoniji, Vjekoslavu i Teni.

U povodu prve godišnjice tragične nesreće u kojoj je život izgubilo četvero mladih kolega našeg Sveučilišta, Svete mise održat će se u Mostaru u ponedjeljak, 19. prosinca 2016. godine:

- Crkva sv. Ivana Apostola i Evanđelista u 18.00 sati
- Franjevačka crkva sv. Petra i Pavla u 18.00 sati

Božić bez vas nije više isti
Zagrlio vaš je osmjeh, vaše snove
Sjećanja i molitve još su tu
Ne prestaju!

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru".

Podsjetimo, četvero hrvatskih državljana, dvije djevojke i dva mladića iz Vukovarsko-srijemske županije, utopilo se nakon što je  vozilo marke "škoda fabia" vinkovačkih registarskih oznaka sletjelo u Neretvu u mjestu Bijela, sjeverno od Mostara.

Smrtno su stradali Vjekoslav Božanović (24) iz Donjeg Novog Sela, Antonija Šarić (22) iz Komletinaca, Tena Vračević (20) iz Trnave, nedaleko od Đakova, te Domagoj Rose (22) iz Đakova. dok se Stjepan Bošković (21) iz Đakova, uspio spasiti tako što je isplivao iz Neretve.

Nesreća se dogodila kad je vozilo prednjim dijelom udarilo u brdo, nakon čega je vozač izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u Neretvu.

Stradali studenti su bili na putu za Hrvatsku kako bi s obiteljima proveli nadolazeće blagdane.

Komentari
Broj komentara:0