Vidite prvi

SVEUČILIŠTE U MOSTARU

Održana prva radna sjednica Studentskog zbora

Autor:Prvi.tv
Objava:20.12.2016. 13:17
Održana prva radna sjednica Studentskog zbora
Učitavanje medija preglednika ...

Predsjedništvo Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru na svojoj je prvoj radnoj sjednici donijelo odluku o raspisivanju natječaja za izbor Tehničkog tajnika/ice te koordinatora ureda za Međunarodnu suradnju i suradnju sa studentskim organizacijama Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Natječaj je otvoren do 10. siječnja 2017. godine. Mogućnost apliciranja imaju svi studenti Sveučilišta u Mostaru.

Za prijavu kandidati trebaju dostaviti u ured Studentskog zbora radnim danima od 9 do 13 sati ili na e-mail adresu studentski.zbor@sve-mo.ba sljedeće:

- Životopis

- Motivacijsko pismo

- Kopiju prve stranice indeksa

Potrebno je poznavati rad na računalu, engleski jezik, biti komunikativan i spreman na timski rad. Nepotpune i prijave pristigle izvan naznačenog roka neće se razmatrati. Studenti koji ispune uvjete bit će pravovremeno obaviješteni o terminu razgovora za raspisani natječaj.

Na prvoj radnoj sjednici je, između ostalog, za Glavnu tajnicu izabrana Matea Pašalić, dok je za Studentskog pravobranitelja izabran Ivan Tomić, studenti Pravnog fakulteta. Ukoliko Sveučilišni student ima bilo kakva pitanja, probleme ili nejasnoće može se javiti pravobranitelju na e-mail studentskipravobranitelj.mo@gmail.com.

Napominjemo, sve organizacije i pojedinci koji su dobili novac za određene projekte od Studentskog zbora za akademsku 2015/16. god. trebaju račune i izvješće dostaviti u ured najkasnije do 31. siječnja 2017. godine.

Natječaj za ovogodišnju dodjelu sredstava za projekte bit će realiziran od 15. veljače do 15. ožujka 2017. godine.

Komentari
Broj komentara:0