Vidite prvi

RAD STUDENTSKOGA ZBORA

Održana javna tribina pod nazivom "Gdje će ići mojih 10 KM"

Autor:Prvi.tv
Objava:30.1.2019. 21:46
Održana javna tribina pod nazivom Gdje će ići mojih 10 KM
Učitavanje medija preglednika ...
TribinaTribinaTribina

U organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru u amfiteatru Sokrat održana je javna tribina pod nazivom "Gdje će ići mojih 10 KM". Cilj održavanja tribine jest upoznavanje studenata s radom Studentskoga zbora.

Događaj je predvodio predsjednik Studentskog zbora Marijan Tustonja.

Studentima je predstavljen rad i troškovnik Zbora kroz akademsku godinu 2017./2018., ali i plan i program za tekuću godinu. Također, ponuđeni su i brojni tečajevi koji se organiziraju svake godine i čiji je broj u porastu. Pobliže su predstavljeni i svi aktivni članovi Studentskoga zbora.

Svim je studentima demonstrirano gdje će se novci od prikupljenih sredstava potrošiti u ovoj akademskoj godini. Planirano je da novac kao i do sada najviše bude usmjeren za kulturne, sportske i edukacijske događaje. 

Nazočnima se obratila i pomoćnica rektora za studente i pravna pitanja prof. dr. Vesna Kazazić koja je naglasila kako je suradnja između Sveučilišta i predstavnika studenata vrlo važna te je dodala kako se zajedničkim trudom mogu poboljšati uvjeti na Sveučilištu.

Tijekom trajanja tribine postavljena je info-kutija u koju su se mogli ubaciti anonimni prijedlozi i ideje. Također, svi oni studenti koji nisu mogli biti nazočni, tribinu su mogli pratiti putem live prijenosa na Facebook stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Više informacija o samom radu studentskoga zbora možete pronaći na službenoj stranici.

Komentari
Broj komentara:0