Vidite prvi

globalni malonogometni turnir

Neymar Jr's Five u Mostaru

Autor:Prvi.tv
Objava:17.4.2018. 12:26
Neymar Jr's Five u Mostaru
Učitavanje medija preglednika ...

Zvijezda francuskog PSG-a i brazilske reprezentacije, Neymar, pokrenuo je prije nekoliko godina vlastiti globalni malonogometni turnir - Neymar Jr's Five.

Ekipe iz preko 30 zemalja širom svijeta, a među njima i BiH, traže svoje mjesto u završnici.

Ove godine održat će se treće natjecanje u četiri grada u BiH: Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Žepču. U Mostaru  natjecanje organizira Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, a održat će se 29. travnja 2018. godine na Vojničkom igralištu. Finale je predviđeno 12. svibnja u Sarajevu.

Na turniru se igraju utakmice malog nogometa na male golove gdje se odmjeravaju snage 5 na 5, a pravo sudjelovanja imaju ekipe sa igračima (i igračicama) između 16 i 25 godina starosti.

Također, mogu se prijaviti dvije osobe starije od 25 godina po ekipi. Dvoboji traju po 10 minuta, a posebna draž ovog zanimljivog natjecanja  jeste u tome što, kada jedna ekipa postigne pogodak, istovremeno izbacuje jednog protivničkog igrača iz nastavka utakmice.

U tim trenutcima ekipa koja ima vodstvo, ima i brojčanu prednost na terenu. Stoga treba puno trčanja i tehnike kako bi se ekipa koja je u minusu rezultatski vrati u igru. No, znalo se događati da tim koji ima vodstvo i igrača više, na kraju izgubi.

Neymar Jr's Five je postao globalni fenomen. Samo prošle godine na natjecanje se prijavilo više od 100 tisuća  igrača sa šest kontinenata.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka: www.neymarjrsfive.com .

Pravila i više informacija mogu se pronaći na linku ispod:www.neymarjrsfive.com/en .

Komentari
Broj komentara:0