Vidite prvi

sveučilište u mostaru

Najava smotre Sveučilišta u Mostaru za Srednjobosansku županiju

Autor:Prvi.tv
Objava:11.4.2018. 19:11
Najava smotre Sveučilišta u Mostaru za Srednjobosansku županiju
Učitavanje medija preglednika ...

Sveučilište u Mostaru, u suradnji s nadležnim županijskim ministarstvom, organizira smotru za buduće studente koja će biti održana u Kiseljaku 12. travnja (četvrtak) – u športskoj dvorani Srednje škole Ivana Gorana Kovačića u 11.00 sati.

Na smotri će se učenicima završnih razreda srednjih škola, i svim zainteresiranim, predstaviti Sveučilište: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

Budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa. Sveučilište u Mostaru je maturantima olakšalo odluku o izboru studija i putem društvenih mreža, aplikacija za mobitele te virtualnom šetnjom.

Do sada je smotra održana u Zapadnohercegovačkoj i Hercegbosanskoj županiji, a bit će organizirane u Posavskoj i Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Bit će organizirane i izjave za medije.

Komentari
Broj komentara:0