Vidite prvi

FILOZOFSKI FAKULTET

Najava predavanja dr. sc. Ratka Zelenike, profesora emeritusa

Autor:Prvi.tv
Objava:18.5.2017. 14:23
Najava predavanja dr. sc. Ratka Zelenike, profesora emeritusa
Učitavanje medija preglednika ...
1

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održat će se predavanje dr. sc. Ratka Zelenike, profesora emeritusa o temi „Vodič u tajne suvremenih metodologija znanstvenih istraživanja i suvremenih tehnologija fundamentalnih, aplikativnih i eksperimentalnih istraživanja". Predavanje će se održati sutra, 19. svibnja 2017. godine, u amfiteatru Gabrijel Jurkić (br. 21) s početkom u 12.00 sati.

Zelenika se kontinuirano i intenzivno bavi eksplicitnim, implicitnim, disciplinarnim, interdisciplinarnim i multidisciplinarnim znanstvenim istraživanjima aktualnih fenomena te edukacijom studenata, magistranada i doktoranada.

Osim toga samostalno je napisao i objavio 38 znanstvenih knjiga, sveučilišnih udžbenika i priručnika, u koautorstvu je napisao i objavio 10 znanstvenih knjiga i sveučilišnih udžbenika, sudjelovao u više znanstvenoistraživačkih projekata te je dobitnik brojnih nagrada među kojima su Državna nagrada za znanost – Nagrada za životno djelo za 2010. godinu za cjelokupni znanstvenoistraživački rad u području društvenih znanosti, koju je dodijelio Hrvatski sabor,

Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci za životno djelo zbog posebnih zasluga u znanstvenoistraživačkom i nastavnom radu te javnoj djelatnosti koja je imala za promociju, širenje i primjenu rezultata znanstvenoistraživačke djelatnosti i brojne druge.

Komentari
Broj komentara:1