Vidite prvi

FPMOZ

FPMOZ: Završni koncert Emir Šehić, klasična harmonika

Autor:Prvi.tv
Objava:6.9.2018. 20:31
FPMOZ: Završni koncert Emir Šehić, klasična harmonika
Učitavanje medija preglednika ...

U petak, 14. rujna 2018.. godine s početkom u 19:30 sati u vijećnici općine Kreševo održat će se završni koncert Emira Šehića, klasična harmonika studenta Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru na dislociranom studiju u Kreševu u klasi red. prof. dr. sc. Zorana Rakića.Na programu su djela sljedećih skladatelja: Bach, Kusyakov, Scarlatti, Makkonen, Hermosa.

Emir je prvi student koji završava studij na dislociranom studiju u Kreševu.

Širenje mostarskog Sveučilišta u manje centre kao što je Kreševo, jedno od centara začetka školstva u Bosni i Hercegovini, bio je logičan I interesantan iskorak. Smještanje jedne ovakve institucije, točnije smještanje dislociranoga Studija glazbene umjetnosti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih I odgojnih znanosti, pokazalo se opravdanim, jer danas u akademskoj 2017. / 2018.godini imamo I prvu generaciju prvostupnika glazbene kulture I klasične harmonike. Mogu slobodno reći kako smo ponosni I sretni što smo uspjeli kroz ove četiri godine rada I truda obrazovati generaciju kvalitetnih mladih ljudi, budućihprofesionalnih glazbenika, istakla je doc. dr. sc. Lidija Vladić-Mandarić pročelnica Studija glazbene umjetnosti na FPMOZ-u

Ponosan sam jer prvi student na dislociranom studiju u Kruševu završava fakultet, te se nadam da će ovo biti poticaj i drugim studentima da pođu Emirovim putem, rekao nam je dekan fakulteta prof. dr.sc. Mario Vasilj, prenosi hercegovina info.

Komentari
Broj komentara:0