Vidite prvi

sveučilište u mostaru

Filozofski fakultet: Okrugli stol-fra Jozo Vasilj o temi "Čovječnost na djelu"

Autor:Prvi.tv
Objava:17.3.2017. 11:17
Filozofski fakultet: Okrugli stol-fra Jozo Vasilj o temi Čovječnost na djelu
Učitavanje medija preglednika ...

U povodu 21. ožujka- Svjetskog dana socijalnog rada, Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru studij socijalnog rada organizira okrugli stol- fra Jozo Vasilj o temi "Čovječnost na djelu".

Program počinje u 10 sati u amfiteatru Antun Branko Šimić pozdravnim govorima dekana Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, prof.dr. Zorana Tomića, pročelnise studija socijalnog rada doc.dr. davorke Topić Stipić i fra Miljenka Šteke, provincijala Hercegovačko-franjevačke provincije.

Nakon pozdravnih govora uslijedit će uvodno izlaganje prof.dr. Slavice Juke o temi "Fra Jozo na Sveučilištu", te prof.dr. Zdravke Leutar o osnivanju studija socijalnog rada.

Središnji dio okruglog stola su predavanja:

dr.sc. Ana Štambuk, izv. prof: Socijalni rad-čovječnost na djelu-glavno obilježje Jozina djelovanja i strukture socijalnog rada

dr.sc.fra Ivan Leutar, doc.: Promicanje zajednice i održivost okoliša-lik i djelo fra Joze Vasilja.

dr.sc.fra Iko Skoko, izv.prof.: Fra Jozo Vasilj- briga za čovjek u potrebi.

U završnom dijelu okruglog stola o fra Jozio Vasilju kao znanstveniku i redovniku govorit će prof.dr.sc. Ivan Dugandžić.

Franjevac,misionar i profesor fra Jozo Vasilj uložio je velike napore u osnivanje i pokretanje stzdija socijalnoga rada Filozofskoga fakulteta čiji je bio i prvi pročelnik i iz tih razloga ovaj okrugli stol posvećen je njegovu životu i djelu.

Komentari
Broj komentara:0