Vidite prvi

SKB MOSTAR

U Mostaru III. Simpozij primalja s međunarodnim sudjelovanjem

Autor:Prvi.tv
Objava:8.6.2017. 11:50
U Mostaru III. Simpozij primalja s međunarodnim sudjelovanjem
Učitavanje medija preglednika ...

Klinika za ginekologiju i porodništvo Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u suradnji s Fakultetom zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru i s Komorom primalja/babica HNŽ-a organizira III. Simpozij primalja s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati 8. i 9. lipnja 2017. godine. Tema ovogodišnjeg simpozija je: „ Sigurnost majke i novorođenčeta u sustavu perinatalne skrbi".

Svečano  otvorenje simpozija  bit će upriličeno u petak, 9. lipnja 2017. godine u 9:30 sati u multimedijalnoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača.

Prvi dan, 8. lipnja je rezerviran za radionice koje će se održati na Fakultetu zdravstvenih studija, dok će se drugi dan održati brojna stručna i aktualna predavanja na temu sigurnosti majke i novorođenčeta.

Podsjećamo kako primalje imaju presudnu ulogu u stvaranju okruženja u kojem se majka i dijete osjećaju sigurnim čime se u konačnici postiže i povjerenje pacijenata u zdravstveni sustav.

Stoga se nadamo da ćete medijski popratiti ovaj događaj i dati mu na značenju jer se uistinu radi o jednom značajnom skupu koju će u konačnici rezultirati velikom dobrobiti za sve pacijente.

Konferencija za novinare održat će se 9. lipnja u 9:00 sati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.

Komentari
Broj komentara:0