Vidite prvi

međugorje

Koncert ‘Isus te zove’ održan na temeljima stare župne crkve

Autor:Prvi.tv
Objava:4.9.2018. 11:49
Koncert ‘Isus te zove’ održan na temeljima stare župne crkve
Učitavanje medija preglednika ...

Veličanstveni molitveni koncert pod nazivom "Isus te zove" organizirala je u Međugorju Broćanska udruga mladih u suradnji sa župnim uredom Međugorje na temeljima stare župne crkve u Međugorju. Hoser u prvom redu Koncert je održan po završetku večernje svete mise, a nastupili su sastav Emanuel, fra Marin Karačić, sestre Ramljak, Frama Međugorje te zbor s Festivala mladih Međugorje.

U prvom redu koncerta koji je pomno pratio sjedio je nadbiskup Henryk Hoser, apostolski vizitator za međugorsku župu. Na kraju riječi zahvale i blagoslova svima je uputio međugorski župnik fra Marinko Šakota.

Matea Ivanković uime Broćanske udruge mladih, jednog od organizatora ovog molitvenog koncerta, izjavila je za Večernjak: "Posložilo se Bogu hvala na svemu! Što nas je okupio u ovolikom broju i što smo unatoč predviđenim lošim vremenskim uvjetima mogli slaviti našeg Gospodina kroz molitvu i pjesmu! Toliko toga nam se "posložilo", rekli bismo da smo imali sreće, ali ne - na snazi je bila Božja providnost! Bog je velik! Nadam se da je svaki čovjek koji je bio uspio zaviriti u svoju nutrinu i otvoriti se Njemu te da je otišao s istog mjesta noseći svjetlo koje će širiti ljudima oko sebe u svojoj svakodnevnici! Bogu na slavu!".

Zapaljene svjećice, složni glasovi publike dali su ovoj večeri zbilja jedan poseban ne samo koncertni nego i molitveni ugođaj.

 

Komentari
Broj komentara:0